Seuran esittely

Kaaron Roima r.y.

Kaaron Roima on vuonna 1979 perustettu raumalainen liikunnan ja urheilun yleisseura. Seuran
tarkoituksena on huolehtia osaltaan jäsenistönsä ruumiillisen ja henkisen kunnon kehittämisessä sekä edistää terveitä elämän tapoja toimi-alueellaan.

Joukkuelajit

Koripallo

Kaaron Roiman näkyvin laji on nais- ja tyttökoripalloilu. Seurassamme voi harjoitella koripallon alkeita jo 3 vuotiaasta alkaen. Koripallotoiminta jatkuu edelleen vahvana naisten ja tyttöjen parissa. Kaaron Roimalla on naisten lisäksi toimintaa tyttöjen juniorisarjoissa kolmessa eri ikäluokassa eli C-, mini- ja mikrotytöissä.

Kaudella 2004-2005 naisten edustusjoukkue oli valtakunnallisen I divisioonan runkosarjassa toinen. SM-noususarjassa joukkue sijoittui kolmanneksi ja sai paikan naisten SM-sarjaan. Sarjapaikasta kuitenkin luovuttiin, koska resursseja pääsarjaan ei yksinkertaisesti ollut.

Kaudella 2014 - 2015 Kaaron Roiman naisten joukkue osallistuu Läntisen alueen III-divisioonaan. C-tytöt ja minityttöjen kaksi joukkuetta sekä mikrotyttöjen joukkue osallistuvat Koripalloliiton läntisen alueen sarjoihin. Kaaron Roima tarjoaa siis kaiken-ikäisille tytöille mahdollisuuden harrastaa koripalloa.

Naiset harjoittelevat Raumanmeren koululla kolme kertaa viikossa (+muut harjoitteet) ja pelaavat ottelunsa Raumanmerenkoululla. C-tytöt harjoittelevat kolme kertaa viikossa. He harjoittelevat ja pelaavat ottelunsa myös Raumanmeren koululla. Molemmat minityttöjen joukkueet harjoittelevat ja pelaavat ottelunsa Kaaron koululla. Heillä on harjoituksia kolme kertaa viikossa. Myös mikrotytöt harjoittelevat ja pelaavat kaikki ottelunsa Kaaron koululla. He harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Korisleikkikoululaiset harjoittelevat kerran viikossa koripallon alkeita Kaaron koululla.

Läntisen alueen sarjojen lisäksi joukkueet osallistuvat muiden seurojen järjestämiin koripallo-turnauksiin mahdollisuuksiensa mukaan. Jo perinteeksi on muodustunut, että Kaaron Roima on osallistunut syksyisin Mieleinen - turnaukseen (ent. Ship-tek) Loimaalla sekä keväisin JBT-turnaukseen Turussa. Myös muissa turnauksissa käydään, mikäli mahdollista (esim. EHBT).

Salibandy

Kaaron Roiman miesten joukkue pelaa neljättä kauttaan Suomen Salibandyliiton Länsirannikon V-divisioonassa. Miehet harjoittelevat Rauman kauppaoppilaitoksella ja Kaaron koululla.

Yleisurheilu ja muut yksilölajit

Sisähypyissä, maastojuoksuissa ja yleisurheilussa pyrimme järjestämään harjoituksia ja useita jäsentenvälisiä kilpailuja, sekä osallistumme piirinmestaruus-, piirikunnallisiin- ja kansallisiin kilpailuihin. Lisäksi osallistumme Sisulisähuipen-tumaan, Rauman seurayhtymän kilpailuihin, TUL:n mestaruuskilpailuihin ja nuorten Vattenfall seuracupiin. Hiihdossa ja luistelussa järjestetään useita jäsentenvälisiä kilpailuja.

Kuntourheilu

Lentopallo

Naiset ja miehet harjoittelevat omilla vuoroillaan kerran viikossa Kaaron koulun liikuntahallissa.

Sähly

Miehet pelaavat sählyä Kaaron koulun liikuntahallilla kahdesti viikossa. Pojille järjestetään ohjattuja sählyharjoituksia eri ikäluokissa neljästi viikossa.

Jäsenistö

Kaaron Roimassa on jäseniä yli 500. Jäsenistö koostuu pääosin toimialueeltamme Kaaro, Sorkka, Haapasaari, Paloahde, Kappelinluhta ja Kinno. Muistakin kaupunginosista löytyy pieni määrä jäseniä.